Ultimata bröllopsgåvan – FILMEN

 

Denna sommar fyllde vi upp med bröllop – dagen man aldrig glömmer, drömmarna som slår in och kärleken, lyckan och gemenskapen som firas med cermoni och fest.

Din bröllopsdag är unik och varje timma, minut och sekund vill du komma i håg. Dagen är här och det är nu det gäller. All tid, kraft och glädje du lagt i all planering och organisering ska nu bara fungera. Allt ska bli perfekt…

Bröllopsfilm ger dig just det där lilla extra, genom att åter uppleva din dag i en sammanfattning från en högkvalitativ video som förmedlar just den där känslan du upplevde på din bröllopsdag du aldrig vill glömma.

Något lite mer än fotografi – kroppsspråk, rörelse, aktivitet, klänningens rörelse i vinden, slipsknuten dras åt, sista klappen på axelvadden innan du går in i kyrkan, ringen som troligen aldrig varit finare än just denna dag. Det spontana, det oplanerade och glädjen hos de som betyder mest. De små detaljerna som höjer värdet på ditt minne av just din bröllopsdag.

Våra bröllopsfilmare är professionella och levererar känslan du vill minnas genom bild och musik – nedan hittar ni ett av sommarens projekt. Grattis Klaudia och David på er stora dag!

Om HR Produktion – Bröllop

Läs mer…