Dansvideo – Real Good Feeling

 
 

Att titta på duktiga dansare har alltid varit något som skapat en enorm tillfredställelse och glädje

Rickard:

Om jag fick önska en sak att få vara riktigt duktig på, så hade det varit att kunna dansa! Ha-ha.

Detta projektet har varit så roligt från början till slut och vi är väldigt glada att vi fick möjligheten att göra det ihop med Secrets DC och Gavelo.

Från idé till produktion

Jag sitter på semester i Grekland på en solstol och ser en fantastisk dansfilm med en av Michael Jackssons låtar. Tanken kom genast till mig “shit va häftigt, detta måste vi göra”. Nästa tanke som for genom mitt huvud var “Vem känner vi som kan dansa så här bra?”. Jag delade exalterat min ide med min flickvän och det dröjde inte många sekunder innan Sofias namn kom på tal (Secrets DC). Exalterad som en liten pojke inför godiskväll, skrev jag till Sofia och beskrev ideén. Som tur var, vart hon lika positiv till hela det som jag! :D


Bara någon vecka senare satt jag och Emelie ner med Sofia och diskuterade hur en dansfilm kunde bli.

Ett stort tack till alla medverkande från Secrets DC och Gavelo för att ni sponsrade detta projekt.

 

Lite bilder från dag 1 och 3

Emelie, efter dag 1:

Gårdagen – första fyran redo…musik, ljus och utrustning redo…vi kör*** Garage först ut, koreografin dansas av första fyran och YES, den satt fint. Oj oj oj…det blir bra. Bra synkning till låten som är av karaktär ***Attityd*** Andra fyran drog i gång kl 1700 fulla med energi. Sofia, Rickard och Jag (Emelie) något trötta men taggade igång igen :) Vi har nu filmmaterial på alla tjejer och dom har det. Imorn ska det dansas med kläderna som vi fick levererade idag,,,så snyggt kommer detta att bli :).

Fokus imorn, sätta korrigeringar från igår, effekthöjningar och shootlist for the day***

LRG_DSC04814.JPG
Facetune_02-07-2019-12-13-41.JPG
LRG_DSC04956.JPG
 
 

Rekning från gårdagen

God morgon Sofia sa vi klockan 0900 innan vi förväntansfulla inblandade satte oss i bilen, köpte den obligatoriska färdkaffet och drog till Göteborg.

Agendan var att besöka platserna för inspelning och ta del av detaljer som kommer att stärka upp känslan i videon och som vi smart kan använda oss av i både koreografi och filmning. Solen, värmen och glädjen hängde på till Göteborg och direkt drog vi till Röda Sten och JA, vi sög i oss denna miljö, förväntningar och vision klarnade till ytterligare en aning.