Vi flyttar in på Bankgatan 1

Magnus på Åtta45 infomedia öppnade upp för oss på Bankgatan 1, mitt i Alingsås city. Svårt att få tag på bättre läge än så här. Redan första veckan hann vi med kreativa möten, spontanbesök och forma det till vårt. Att ha sitt egna kontor är något vi båda längtat efter. Framför allt för våra familjer, lite lättare att separera jobb och familj ;)

Förra fredagen var det HR Produktions tur att hålla 10-minutaren för första gången. Vi är med i ett nätverk byggt på relationsmarknadsföring BNI och varje vecka får en affärspartner fördjupa presentationen om sin verksamhet. Gillar man en väl strukturerad agenda, smarta och bättre affärer är detta nätverk perfekt för dig. Hör av dig om du vill närvara som gäst, en riktigt fin och boostande morgon. Vårt team heter BNI Grand Alingsås.

Läs mer på FACEBOOK går även att boka in sig där ifrån.

Kom förbi och säg HEJ!