Vår på HR PRODUKTION

Vi delar kontor med Åtta45infomedia på Bankgatan 1 här i Alingsås och vi har det fantastiskt bra där. Kontoret ligger 50% under marken (typ) men ändå så ljus och fullt med liv utanför. Helt magiskt. Idag är det mest behövda inköpt som behövs just nu för ett effektivt och högkvalitativt foto- och videoskapande. Så härligt och ibland får det lov att ta lite tid ;).

Förra fredagen var det HR Produktions tur att hålla 10minutaren för första gången. Vi är med i ett nätverk byggt på relationsmarknadsföring BNI och varje vecka får en affärspartner fördjupa presentationen om sin verksamhet. Gillar man en väl strukturerad agenda, smarta och bättre affärer är detta nätverk perfekt för dig. Hör av dig om du vill närvara som gäst, en riktigt fin och boostande morgon. Vårt team heter BNI Grand Alingsås.

Läs mer på FACEBOOK går även att boka in sig där ifrån.

Har ju inte blivit så många kontorsbilder ännu men det har inte riktigt prioriterats. Maj-månads projekt är klara så det bli hemtrevligt oj vad hemtrevligt det ska bli ;) Kom förbi och säg HEJ!

public.jpeg