100% cykelglädje

 

Tvåhjulsmästarna – En beställning innehållande 5 filmer samt 30 bilder med fokus CYKELGLÄDJE. Vi satte en moodboard på alla cykelmodeller, letade upp modeller, kopplade in miljöer och satte storyn. Moodboards skickades till beställaren och vi fick OK, känslan var där och vi fortsatte med en fördjupning, tidsplanering, logistik och allt annat praktiskt.

Storyn och känslan, kopplat till produkten ska kännas.

Detta projekt var i maj och vädret var aningen växlande och otroligt kallt. Modellerna jobbade hårt för att skapa sommarkänslan.

Ovan finns de 5 filmerna samlade.

Vi planerade in 2 cykelmodeller per dag och räknade med att vara klara efter en vecka effektivt arbete men något vi inte kan styra över är ju väder ;) så det var bara att boka om, flitigt arbete tillsammans med app SMHI och flexibla modeller fick vi till det och en enligt filmerna ser det riktigt varmt och gott ut, eller hur?