2 aktörer bli 1

 

Av en händelse sprang vi på varandra på en folkhögskola. Vi kom fram till att vi arbetade i samma bransch och att samarbeten är en smart och effektiv metod för att bygga större företag och öka våra mervärden för våra kunder. Så vi tänkte varför inte…kanske kan vi komplettera varandra. Vi bokade in ett möte och snackade strategi - hur gör vi och varför gör vi det? Kloka som vi är tog vi beslut att satsa på detta. Hagman production och Runnbergmarketing and production blir ett. HR PRODUKTION blev namnet.

Vi ser ljust på framtiden och genom detta samarbete kommer vi kunna leva och andas video och foto och få vara en del av företagens resultat - Marknadsföring är livet och få marknadsföra sig med finfin digital media är ju MAGI.

Ni kan följa oss på våra sociala kanaler Youtube, facebook och instagram.

Må gott!

HR Produktion.png